Tine Yoghurt Nyt Mango/Chili/Appelsiner/Ingef. 4pk

3190stk
63,80per kg
Fjern?
Allergener
  • Melk

Næringsinnhold pr. 100g/ml

Energi KJ516
Energi kcal123
Fett4.8
Mettet fett3
Karbohydrater17
Sukkerarter16
Protein3.2
Salt0.11

Ingredienser

TINE Yoghurt Nyt Mango og snill chilismak: helmelk, 11% mango fra frukt og purée, sukker *, fløte, skummetmelkpulver, naturlig chiliaroma, fargestoff (karotener), yoghurtkultur * Totalt 11 % tilsatt sukker
TINE Yoghurt Nyt Appelsin og ingefær: helmelk, sukker *, 7% appelsin, fløte, 4% appelsinjuice**, skummetmelkpulver, ingefær, glukose-fruktosesirup*, sitronjuice*, aroma, tistel- og sitronkonsentrat, yoghurtkultur, ingefærekstrakt * Totalt 11 % tilsatt sukker ** Fra konsentrat

TINE
Merke: TINE SA
Land: NO
Tine Yoghurt Nyt Mango/Chili/Appelsiner/Ingef. 4pk

Andre kunder kjøpte også

Coop Norge SA, Østre Aker vei 264, 0977 Oslo | Postboks 21 Haugenstua | Org nr 936 560 288.